Tentoonstelling Padma 2019

Tijdens het afstudeerfeest van de viltacademie in Essen (B) werd gevraagd of er in Padma niet ook een keer viltwerk tentoongesteld kon worden. Dit idee is met enthousiasme ontvangen en nu is het zo ver. Vanaf 27 september 2019 tot en met 4 januari 2020 is hier een tentoonstelling te zien waarbij werken ook aangekocht kunnen worden.
Angeline Kriek, Anja van der Weijde en Keetje van der Koogh hebben speciaal voor Padma viltwerk gemaakt dat aan de muur gehangen kan worden. Alle drie brengen wij een ruime ervaring mee met allerlei technieken. Angeline heeft diverse textielopleidingen gedaan, waaronder de opleiding Textile Arts in Amsterdam, Anja heeft jarenlange ervaring met quilten en is ook enthousiast over het vilten, Keetje heeft een achtergrond van meubelmaken en heeft de viltacademie afgerond.

Padma, Verwerijstraat 51, 4331 TB Middelburg. Tijdens de Kunst- en Cultuurroute Middelburg op zondag 6 oktober, 3 november en 1 december 2019 zullen wij aanwezig zijn om gasten te ontvangen. Bezoekers zijn die dagen welkom tussen 13.00 en 16.00 uur. Let op: tot 16.00 uur!
Ook tussendoor kunt u de tentoonstelling bezichtigen tijdens de openingstijden van Padma. Informeer naar de actuele openingstijden via info@padma.nu

Dit is onze eerste gezamenlijke tentoonstelling en wij hopen dat u er net zo veel plezier aan beleeft als wij.